Navigatie

Giovanni is het eigen, geregistreerde sportartikelen- en sportkledingmerk van Sportshop Slikker. 

Giovanni racefietsen, mountainbikes en beachracers

Het merk Giovanni is 30 jaar geleden opgezet als eigen racefietsenmerk van Sportshop Slikker. Later zijn hier ook Giovanni mountainbikes en 29-ers bijgekomen. Deze prachtige fietsen kunt u volledig afgemonteerd aanschaffen, maar u kunt er ook voor kiezen helemaal zelf uw fiets samen te stellen tot aan het ontwerp van het frame toe. Klik hier voor meer informatie of neem contact op met Ramses via 072-5156098, ramses@slikkersport.nl of kom gezellig langs in de shop!

Giovanni schaats- en wielerkleding

Giovanni schaats- en wielerkleding is al 15 jaar een begrip in de Noord Hollandse sportwereld en wordt alleen te koop aangeboden bij Sportshop Slikker bij IJsbaan De Meent in Alkmaar. Hier is men zelf kleding gaan ontwikkelen om, in eerste instantie voor de jeugd, een betaalbaar alternatief voor de heersende merken te bieden. Deze hoogwaardige kleding wordt vervaardigd door de topproducent die bijvoorbeeld ook de schaats- en wielerkleding voor de landelijke schaatsteams produceert. Kwaliteit, pasvorm en garantie staan bij het merk Giovanni voorop!

Giovanni Nordic Racers

Steeds populairder en ook dit seizoen weer een groot succes; de Giovanni Nordic Racers! Deze kwalitatief hoogwaardige schaatsen worden in samenwerking met M&M geproduceerd en zijn exclusief verkrijgbaar bij Sportshop Slikker. Dit type schaats, ook wel ‘kluunschaatsen’ genoemd, is uiterst comfortabel door de slimme combinatie van een voor natuurijs geschikt ijzer met een comfortabele langlaufschoen. Blaren, koude voeten en zwikkende enkels zijn hiermee verleden tijd. Door de afgeronde punten sturen de ijzers gemakkelijker over hobbels en de oneffenheden van natuurijs heen. De Nordic Racer is een klapschaats, de onderzijde van de voorkant van de schoen is bevestigd in de binding, waardoor je profiteert van extra afzet. De ijzers kunnen eenvoudig van de schoenen worden losgeklikt. Ook bij ons te huur voor gebruik op IJsbaan De Meent.

Giovanni Teamkleding

Sinds 2001 biedt Giovanni Teamkleding, groothandel in wieler- en schaatskleding, verenigingen en bedrijven de mogelijkheid zelf hun sportkleding samen te stellen op basis van een eigen ontwerp. We bieden een ruim assortiment aan wieler- en schaatskledingitems van hoogwaardige kwaliteit tegen een uitstekende prijs. De gebruikte materialen zorgen voor een perfecte pasvorm, uitstekende ventilatie, optimale bescherming en comfort van de kledingstukken. We streven ernaar u zo goed mogelijk te begeleiden bij het maken van uw keuzes voor de samenstelling van uw teamkleding en u de best mogelijke service en garantie te bieden.

Heeft u interesse in het bestellen van teamkleding voor uw vereniging of bedrijf?
Neem dan contact met ons op via teamkleding@slikkersport.nl.

© 2013 - 2017 sportshopslikker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel