Navigatie

Sinds 2001 biedt Giovanni Teamkleding, groothandel in wieler- en schaatskleding, verenigingen en bedrijven de mogelijkheid zelf hun sportkleding samen te stellen op basis van een eigen ontwerp. We bieden een ruim assortiment aan wieler-, running, skeeler en schaatskledingitems van hoogwaardige kwaliteit tegen een uitstekende prijs. De gebruikte materialen zorgen voor een perfecte pasvorm, uitstekende ventilatie, optimale bescherming en comfort van de kledingstukken. We streven ernaar u zo goed mogelijk te begeleiden bij het maken van uw keuzes voor de samenstelling van uw teamkleding en u de best mogelijke service en garantie te bieden.

Werkwijze

Contact
U heeft interesse in het bestellen van teamkleding en bent benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op via teamkleding@slikkersport.nl.

Offerte
Als u besluit een offerte aan te vragen, dan sturen wij u deze zo spoedig mogelijk toe via e-mail. De offerte is vier weken geldig. Deze ontvangen we, bij akkoord, graag ondertekend retour. Indien gewenst komen wij bij u langs om een aantal voorbeelditems uit onze collectie te tonen zodat u de kwaliteit ervan kunt zien en voelen.

Kledingontwerp
Er zijn twee mogelijkheden voor het maken van het kledingontwerp. U kunt ervoor kiezen zelf een ontwerper in de arm te nemen en een design te laten maken. Dit komt bijvoorbeeld veel voor bij bedrijven die een eigen huisstijlontwerper hebben (intern of extern). Of u levert ons uw logo of eigen idee aan en wij maken een aan uw wensen aangepast design. Onze ontwerper komt tot het beste resultaat indien u het logo kunt aanleveren in .eps. Als u de pantone-kleurcodes heeft, dan ontvangen we deze ook graag. Afhankelijk van de complexiteit van het design wordt een bedrag vanaf 30,- euro aan ontwerpkosten in rekening gebracht.

Paskleding
Het is verstandig om al tijdens de ontwerpfase met de leden van uw team een passessie te organiseren voor het bepalen van de juiste maten voor uw teamkleding. Wij hebben hiervoor paskleding ter beschikking. Als u het prettig vindt, zijn wij graag aanwezig tijdens de passessie om de maten op te nemen en eventueel te adviseren. Let op, dit is uiteraard niet verplicht, maar zonder passessie kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor de uiteindelijke maatvoering.

Sample
Nadat u akkoord bent met het ontwerp, worden er voorbeelden (samples) gemaakt van de kledingstukken. Dit duurt ongeveer twee tot drie weken. Hierna kan de order bij ons atelier ingepland worden.

Aantallen
Het minimale bestelaantal per kledingitem is 10 stuks. Minder bestellen kan bij een vervolgbestelling tegen een meerprijs van 25% per item.

Order plaatsen
Als de juiste maten en hoeveelheden bekend zijn, dan kan de order geplaatst worden. U ontvangt een orderbevestiging die wij graag voor akkoord getekend retour ontvangen.

Levertijd
Houd rekening met een minimale levertijd van 10 weken. Deze gaat in nadat de order definitief geplaatst is en is in alle gevallen onder voorbehoud. Indien er vertraging ontstaat in het leveringsproces brengen wij u hiervan meteen op de hoogte. Bij binnenkomst van de order wordt deze door ons gecontroleerd en kunt u het komen afhalen of komen wij de kleding bij u langsbrengen.

Belangrijk:
Wilt u schaatskleding bestellen en ruim op tijd klaar zijn voor het schaatsseizoen? Zorg dan dat uw bestelling vóór 1 juli bij ons binnen is.
Wilt u wielerkleding bestellen en ruim op tijd klaar zijn voor het wielerseizoen? Zorg dan dat uw bestelling vóór 1 januari bij ons binnen is.

Betaling
Wij vragen u de betaling binnen twee weken na levering in zijn geheel te voldoen.

Garantie
Wij staan garant voor onze kleding. Mocht het voorkomen dat u niet tevreden bent met de kwaliteit van een kledingstuk, dan zullen wij alles in het werk stellen dit zo snel en goed mogelijk op te lossen.
U kunt tot 2 weken na levering bij ons terecht met op- en/of aanmerkingen over de kwaliteit van de kleding. Controleer uw order daarom goed!

Portfolio

© 2013 - 2017 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel