Navigatie

Al 40 jaar dé schaatsspecialist bij u in de regio!

Bij Sportshop Slikker (IJsbaan De Meent Alkmaar) kunt u terecht voor vakkundig advies over schaatsen en alles wat daarbij komt kijken. Wij bieden een zeer divers aanbod van nieuwe en tweedehands schaatsen voor zowel de jeugd als de startende volwassene tot de gemotiveerde toerrijder en de ervaren wedstrijdschaatser. Ook op het gebied van schaatskleding en allerhande schaatsaccessoires bent u hier op het juiste adres. We bieden een uitstekende service en garantie op al onze producten. Voor kleine reparaties kunt u in de winkel terecht en we streven ernaar garantiegevallen tijdens het seizoen uiterlijk binnen een week op te lossen.

Let op: nieuwe schaatsen komen niet gebruiksklaar bij de fabrikant vandaan. Deze moeten altijd nog gerond en geslepen worden voordat u er op kunt schaatsen. Bij ons is deze service standaard inbegrepen. Laat u niet verrassen en schaf uw schaatsen aan bij de specialist!

KNSB-verenigingsleden en cursisten van Schaatsschool In Balans ontvangen bij ons 10% korting op nieuwe schaatsen (aanbiedingen en vorstperiode uitgezonderd).

APK onderhoudsbeurt voor klapschaatsen

Nieuw dit seizoen; Sportshop Slikker introduceert de einde-seizoens APK onderhoudsbeurt voor uw Viking, Maple, Evo of Marchese klapschaatsen.

Voor 35,- per paar (prijs inclusief veren) worden uw klapschaatsen:

  • gerond,
  • geslepen,
  • gepolijst,
  • de veren worden vervangen,
  • de rubbers en nokjes gecontroleerd,
  • de scharnieren gecontroleerd op speling, schoongemaakt en ingevet
  • de schoenbouten gecontroleerd.

Zo zijn uw schaatsen weer op en top voor het volgende seizoen!

U kunt de schaatsen inleveren in onze winkel of bij het verhuurloket en in de meeste gevallen kunt u ze de volgende dag weer ophalen.

Slijpen, ronden en richten

Per 1 december geldt het tarief van €12,50 per paar 
voor alle soorten schaatsen.

Bij Sportshop Slikker worden alle soorten noren, shorttrackschaatsen en klap- en kluunschaatsen machinaal gerond en met de hand afgeslepen en gepolijst. Wij slijpen standaard een ronding van 21 meter, maar u kunt uiteraard zelf aangeven welke ronding u geslepen wilt hebben. Onze machine wordt regelmatig doorgemeten en is volledig nauwkeurig.

Als het rustig is, kunnen uw schaatsen worden gerond en geslepen terwijl u wacht onder het genot van een kopje koffie in het restaurant. Op drukke dagen kunt u ze vaak de volgende dag al ophalen. 

Voor wedstrijdrijders en shorttrackers gebruiken wij onze speciale rondingsmachine waarmee we ook gedifferentieerde rondingen kunnen slijpen. 

Hockey- en kunstschaatsen worden machinaal licht hol geslepen en handmatig afgebraamd.

Verwarmen thermoplastische schoenen en vacuumtrekken

Het verwarmen van een thermoplastische schoen (Viking, Evo, Marchese) geeft een nog betere pasvorm. De schoenen worden eerst gepast om de maat te bepalen, daarna verwarmd en om de voet vacuüm getrokken. Als tijdens het schaatsen blijkt dat er nog drukpunten zijn, dan kunnen de schoenen opnieuw verwarmd en uitgeknobbeld worden om daarmee de pijnlijke plekken te verbeteren zonder de steun uit de schoen weg te nemen. Dit is uiteraard bij de service inbegrepen als u uw schaatsen bij ons aanschaft.

© 2013 - 2017 sportshopslikker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel