WELKOM BIJ SPORTSHOP SLIKKER

"Like & Slijp" actie

Voorwaarden van onze "Like & Slijp" actie zoals vermeld in de Schaatskrant bijlage van zondag 4 oktober:
- het betreft een machinale slijpbeurt zonder ronding
- meedoen aan de actie wordt vóóraf bij het inleveren van de schaatsen door de klant gemeld
- alleen geldig op vertoon van 'like' via FB (bijv. via app op telefoon)
- 1 like = 1 paar schaatsen laten slijpen
- actie loopt tot en met zondag 11 oktober 2015
- voor rondingen en afslijpen hanteren wij het standaardtarief van €10,-

Onze openingstijden deze week:
Maandag 5 okt. 10.00 - 18.00 uur
Dinsdag 6 okt. 10.00 - 11.30 14.00 - 17.00
Woensdag 7 okt. 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 8 okt. 10.00 - 20.00 uur
Vrijdag 9 okt. 10.00 - 20.00 uur

Vanaf zaterdag 10 oktober houden wij weer de openingstijden van de ijsbaan aan. Tot snel!

LEASESYSTEEM JEUGD

We gaan weer van start met ons leasesysteem voor jeugd tot en met 18 jaar. We hebben keuze uit gebruikte en nieuwe schaatsen, onder andere van het type Viking Combi noren, Viking Unlimited Slider noren, Viking vaste noren en Evo Adore klapschaatsen (andere types mogelijk).

Schaatsen bij ons leasen betekent dat je de schaatsen gedurende het hele seizoen van ons in bruikleen hebt voor de helft van het aankoopbedrag plus vijf euro. Je betaalt aan het begin van het seizoen het gehele bedrag (gehele aankoopbedrag plus vijf euro) en ontvangt bij inlevering de borg (helft aankoopbedrag) retour.

Als de leaser er tijdens het seizoen uitgroeit, dan kunnen de schaatsen worden omgeruild voor een groter paar.

Je krijgt de schaatsen gerond en geslepen mee en in het leasebedrag is ook nog een extra slijpbeurt inbegrepen. Je ontvangt hiervoor een tegoedbon die je op elk gewenst tijdstip tijdens het seizoen kunt inleveren.

_____________________________________________________________________________

 

Klik op het logo om je voucher te claimen voor onze Beste Deal van Nederland;
een Giovanni Beachracer van €1.350,- voor €999,-!
Aanbieding geldig tot en met 1 oktober 2015.

 

De Giovanni Beachracer uit de aanbieding heeft een aluminium frame, opgebouwd met Shimano Deore, Shimano MT 55 wielen met Schwalbe Super Moto banden (excl. pedalen). Maar er zijn heel veel verschillende mogelijkheden om een beachracer samen te stellen en op te bouwen. Hiervoor bent u bij  ons aan het juiste adres!

_____________________________________________________________________________

Maak uw keuze:

_____________________________________________________________________________

Giovanni is het eigen, geregistreerde sportartikelen- en sportkledingmerk
van Sportshop Slikker. 

Giovanni racefietsen en mountainbikes

Het merk Giovanni is 30 jaar geleden opgezet als eigen racefietsenmerk van Sportshop Slikker. Later zijn hier ook Giovanni mountainbikes en 29-ers bijgekomen. Deze prachtige fietsen kunt u volledig afgemonteerd aanschaffen, maar u kunt er ook voor kiezen helemaal zelf uw fiets samen te stellen tot aan het ontwerp van het frame toe. Neem voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden contact op met Ramses via 072-5156098, ramses@slikkersport.nl of kom gezellig langs in de shop!

Giovanni schaats- en wielerkleding

Giovanni schaats- en wielerkleding is al 15 jaar een begrip in de Noord Hollandse sportwereld en wordt alleen te koop aangeboden bij Sportshop Slikker bij IJsbaan De Meent in Alkmaar. Hier is men zelf kleding gaan ontwikkelen om, in eerste instantie voor de jeugd, een betaalbaar alternatief voor de heersende merken te bieden. Deze hoogwaardige kleding wordt vervaardigd door de topproducent die bijvoorbeeld ook de schaats- en wielerkleding voor de landelijke schaatsteams produceert. Kwaliteit, pasvorm en garantie staan bij het merk Giovanni voorop!

Giovanni Nordic Racers

Steeds populairder en ook dit seizoen weer een groot succes; de Giovanni Nordic Racers! Deze kwalitatief hoogwaardige schaatsen worden in samenwerking met M&M geproduceerd en zijn exclusief verkrijgbaar bij Sportshop Slikker. Dit type schaats, ook wel ‘kluunschaatsen’ genoemd, is uiterst comfortabel door de slimme combinatie van een voor natuurijs geschikt ijzer met een comfortabele langlaufschoen. Blaren, koude voeten en zwikkende enkels zijn hiermee verleden tijd. Door de afgeronde punten sturen de ijzers gemakkelijker over hobbels en de oneffenheden van natuurijs heen. De Nordic Racer is een klapschaats, de onderzijde van de voorkant van de schoen is bevestigd in de binding, waardoor je profiteert van extra afzet. De ijzers kunnen eenvoudig van de schoenen worden losgeklikt. Ook bij ons te huur voor gebruik op IJsbaan De Meent.

Giovanni Teamkleding

Sinds 2001 biedt Giovanni Teamkleding, groothandel in wieler- en schaatskleding, verenigingen en bedrijven de mogelijkheid zelf hun sportkleding samen te stellen op basis van een eigen ontwerp. We bieden een ruim assortiment aan wieler- en schaatskledingitems van hoogwaardige kwaliteit tegen een uitstekende prijs. De gebruikte materialen zorgen voor een perfecte pasvorm, uitstekende ventilatie, optimale bescherming en comfort van de kledingstukken. We streven ernaar u zo goed mogelijk te begeleiden bij het maken van uw keuzes voor de samenstelling van uw teamkleding en u de best mogelijke service en garantie te bieden.

Heeft u interesse in het bestellen van teamkleding voor uw vereniging of bedrijf?
Neem dan contact met ons op via teamkleding@slikkersport.nl.

© 2013 - 2015 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by mijnwebwinkel